Autor
Słowiński, Mirosław Redakcja.
Tytuł
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo SGGW,
Hasła przedmiotowe
Kucharstwo technologia
Surowce zwierzęce technologia
Technologia żywności metody
Podręczniki [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy pracach.
245
%a Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwo SGGW,
%c 2014.
300
%a 285 s. :
%b il. ;
%c 24 cm.
504
%a Bibliogr. przy pracach.
650
%a Kucharstwo
%x technologia
650
%a Surowce zwierzęce
%x technologia
650
%a Technologia żywności
650
%a Technologia żywności
%x metody
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Słowiński, Mirosław
%e Redakcja.